Aankondigingen agenda "binnenkort"


Deurmatten 33 jaar, tiet veur "Oktoberfest"

Geplaatst 26 aug. 2019 12:53 door Deurzakkers Deventer   [ 26 aug. 2019 12:54 bijgewerkt ]Haal die Lederhöse of Dirndljurk maar uit de kast!Op zaterdagavond 12 oktober a.s. organiseren de Deurmatten Daeventer, Hofkapel der Deurzakkers, een jubileumfeest in het kader van het 33 jarig jubileum. Dit grandioze feest zal plaats vinden in ‘t Hof van Colmschate in Deventer en staat geheel in het teken van een heus "Oktoberfest". Dat wordt gezellig aan de biertafel genieten van een drankje met passende live muziek door diverse kapellen. Tevens kan er tijdens het eten en nadat we van alle optredens genoten hebben, gedanst worden op de muziek van DJ Roy. Uiteraard ontbreekt het Duitse broodje worst niet!


De Deurmatten werden 33 jaar geleden opgericht door hun beschermheer Jacky van Dijk. Joke Ordelman werd  later benoemd tot de beschermvrouwe van de kapel. In 33 jaren kwamen en gingen er diverse muzikanten. Anno 2019 bestaat de kapel uit 12 muzikanten.

Niemand, maar dan ook niemand, heeft het zolang volgehouden als Alice Westervoorde. Zij is, als ‘moeder’ van de Deurmatten, 32 jaar bij de kapel en is hiervoor in 2012 terecht onderscheiden tot Kanjer in de Odde van de Zulveren Goldvis


Het jubileumfeest start om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur. In ‘t Hof van Colmschate spelen diverse kapellen twee keer een serie van enkele nummers. Tussen 18.00 uur en 19.30 uur en vanaf 21.30 uur wordt de muziek verzorgd door DJ Roy, zodat ook alle muzikanten kunnen genieten van deze jubileumavond. Van 18.00 uur tot 19.30 uur is er voor iedereen de mogelijkheid (tegen betaling) iets te eten.


Wij vinden het geweldig als je komt. Het is handig alvast een kaart/kaarten te bestellen in de voorverkoop. Zo ben je verzekerd van een plekje aan een van de biertafels en weten wij hoeveel broodjes/eten we moeten inkopen! 

Kosten zijn €5,-per persoon in de voorverkoop; dit is inclusief een consumptie.

De kaarten zijn beschikbaar in onze Deurshop en ook via één van de commissieleden. Ook kun je rechtstreeks bij de uitbater van ‘t Hof van Colmschate terecht.  

Houd de Facebook pagina van de Deurzakkers in de gaten voor leuke updates over de invulling van deze avond. Het is natuurlijk een mooie aanvulling als je – al dan niet subtiel  - mee doet aan het thema.


Met bierpullen, broodjes worst, biertafels en Duitse livemuziek staat de gehele jubileumfeest echt in het teken van het Oktoberfest. Haal die lederhose of dirndljurk dus maar uit de kast en bestel nu je kaart(en) via www.deurzakkers.nl!
Deurzakkers openen seizoen

Geplaatst 20 aug. 2019 13:57 door Deurzakkers Deventer   [ 21 aug. 2019 00:37 bijgewerkt ]


Na een welverdiende vakantie komen de Deurzakkers zondag 15 september weer bij elkaar. Onder het genot van een heerlijke barbecue en een drankje kunnen dan de zomerse herinneringen nog weer even opgehaald worden. Aanmelden (en betalen) doe je via onze Deurshop, of op de pagina Deurshop, of via www.deurshopper.nl
Vanaf 15.00 uur ben je welkom in Dijkerhoek bij Oud-Prins Eli en Joke.

Kamperen met de Deurzakkers

Geplaatst 14 apr. 2019 03:35 door Deurzakkers Deventer   [ 14 apr. 2019 03:35 bijgewerkt ]

Al sinds begin jaren tachtig gaat de hele Deurzakkers familie met tent en caravan op pad. Dit noemen wij het Landweekeind en vind traditioneel plaats tijdens het pinksterweekeind. 


Sinds de beginjaren hebben wij gekampeerd in onder andere Spier, Zwiep, Ugchelen, Bathmen en nu alweer ruim 10 jaar in Daarle. Het Landweekeind is alleen toegankelijk voor leden, ere-leden, leden van Deurmatten, Hofzangers en Dynamite en Vrienden van de Deurzakkers. Mocht je ook een keer de echte Deurzakkers-familie-sfeer willen proeven, dan ben je van harte welkom op de Landdag. Dat is op eerste pinksterdag. Houd verdere berichtgeving op onze website in de gaten.

Deurzakkers carnaval 2019

Geplaatst 24 feb. 2019 06:08 door Deurzakkers Deventer   [ 24 feb. 2019 06:09 bijgewerkt ]

Carnaval 2019

Deurzakkers kindercarnaval 2019

Geplaatst 23 jan. 2019 03:27 door Deurzakkers Deventer

Over enkele weken is het zover. Dan barst het carnaval weer los. De Deurzakkers trappen af op 24 februari met hun bekende Kindercarnaval. Op een gezellige en speelse manier maken kinderen kennis met het carnaval. Jouw kinderen kunnen daar ook bij zijn! Meld ze aan en we maken er een leuk kinderfeest van.

Galapronkzitting Deurzakkers aanstaande

Geplaatst 7 jan. 2019 12:01 door Deurzakkers Deventer   [ 7 jan. 2019 12:07 bijgewerkt ]


Zaterdag 26 januari is het weer zo ver. CV de Deurzakkers zal zich in al zijn glorie presenteren aan hun Hoogheid Prins Hans I. Op deze traditionele en gezellige avond zetten vele Deurzakkers hun beste beentje voor met zang, toneel en dans. De avond wordt gehouden in zaal de Horst. De deuren gaan open om 18.45 uur en het programma begint om 19.30 uur. Na het programma is er gezellige dansmuziek. Kaarten zijn verkrijgbaar in onze Deurshop. Werkt de link niet op Facebook, ga dan naar www.deurzakkers.nl/deurshoppen.

Prins Hans I maakt zich op voor Pronkzitting

Geplaatst 12 nov. 2018 08:55 door Deurzakkers Deventer   [ 7 jan. 2019 11:33 bijgewerkt ]


Nog maar nauwelijks bekomen van zijn aantreden als Prins der Deurzakkers, kan Prins Hans I zich gaan voorbereiden op de volgende grote activiteit. De Galapronkzitting, welke gehouden wordt op zaterdag 26 januari in de Horst te Deventer, zal geheel in het teken staan van de Hoogheid der Deurzakkers. De vereniging presenteert zich dan in al zijn hoedanigheden aan hun Hoogheid. 

Elfde-van-de-Elfde Deurzakkers Prinsenverkiezing

Geplaatst 25 okt. 2018 12:39 door Deurzakkers Deventer

Heb jij je al opgegeven voor het Prinsenbuffet?
(alleen indien je hiervoor een uitnodiging hebt ontvangen)


Buffet 11-11

Zondag 11 november vanaf 22.00 uur, zaal de Horst

5 x 11 Jubileum Dweilkapellen Oktoberfest

Geplaatst 30 sep. 2018 07:31 door Deurzakkers Deventer   [ 30 sep. 2018 07:32 bijgewerkt ]

de Deurzakkers presenteren:

http://www.deurzakkers.nl/vief-moal-elluf-jubileum/dweiloktoberfest

Met medewerking van : de Opbloasband uit Silvolde, de Deurdweilers uit Daeventer, Tjonge-Jonge uit Daeventer, het Flater pret orkest uit Ommen, de Deurbloazers uit Daeventer en de Deurmatten uit Daeventer.

Zaterdag 20 oktober Hof van Colmschate
Bestel je kaarten in de Deurshop op www.deurzakkers.nl/deurshoppen
Kaarten kosten in de voorverkoop € 6 en aan de deur € 8 inclusief 2 consumpties.

5 x 11 Deurzakkers Jubileum Weekeind

Geplaatst 21 aug. 2018 03:39 door Deurzakkers Deventer   [ 21 aug. 2018 03:42 bijgewerkt ]

Het hele jaar staat in het teken van ons 5 x 11 jubileum en de vele gezellige en feestelijke activiteiten. We hebben al vele mooie activiteiten achter de rug. Gelukkig hebben we er ook nog een aantal te gaan, waaronder dit Jubileum Weekeind.

Het Jubileum Weekeind gaat plaats vinden op vrijdag 5 oktober en zaterdag 6 oktober in Giethoorn en is toegankelijk voor al onze carnavalsvrienden.

 

Programma

Op vrijdag 5 oktober wordt je ontvangen bij D’ Olde Smidse in Giethoorn. Na het ontvangst kun je inchecken in de kamers. Vanaf 19.00u tot 01.00u is de feestavond bij D'olde Smidse. Deze feestavond start met een gezamenlijk en smakelijk warm en koud buffet en is onder muzikale begeleiding van Bert van den Hoogen Music. De avond is inclusief drinken (limonade, bier, wijn en jenever) en aan het eind van de avond een lekkere verrassing.  

Zaterdag 6 oktober starten we met een heerlijk ontbijt bij D'olde Smidse, dit zal in buffetvorm plaats vinden. Daarna maken we met een verwarmde boot een vaart van twee uur. De boot zal bij voldoende aanmeldingen om 11.00 uur vertrekken. Op deze tocht mag je eigen drinken meenemen.

Na het aanmeren zit ons Jubileum Weekeind er helaas alweer op en kan ieder zijn eigen weg gaan.


Locaties

De feestavond zal plaats vinden bij D'olde SmidseBeulakerweg 157, 8355 AG Giethoorn. Er kan geslapen worden bij D’ Olde Smidse en bij een ander hotel op 5 minuten loopafstand. U kunt ook overnachten in uw eigen caravan of camper. Er zijn 6 plaatsen beschikbaar op het terrein.  

 

Kosten (kaarten kun je bestellen in onze Deurshop)

Omschrijving

Toelichting

Kosten

Overnachting –

optie a

Overnachting voor 1 persoon, , incl. toeristenbelasting en ontbijt  

77,50 euro

Overnachting –

optie b

Hotelkamer voor 2 personen, incl. toeristenbelasting en ontbijt  (inclusief  1 of 2 kinderen t/m 12 jaar)

90 euro

Overnachting –

optie c

Hotelkamer voor 4 personen, incl. toeristenbelasting en ontbijt

140 euro

Overnachting –

optie d

Caravan/camperplaats , incl. toeristenbelasting en ontbijt

7,50 euro p.p.

Feestavond – volwassenen

Vanaf 19.00u tot 01.00u, inclusief buffetdiner, drankjes en muziek.  

37,50 euro p.p.

Feestavond –

kind (4 t/m 12 jaar)

Vanaf 19.00u tot 01.00u, inclusief buffetdiner, drankjes en muziek.  

15,50 euro p.p.

Boottocht –

kind (4 t/m 12 jaar)

Prijs per persoon, duur 2 uur

5 euro p.p.

Boottocht – volwassenen

Prijs per persoon, duur 2 uur

10 euro p.p.

 

Vanuit de vereniging wordt er € 20 per lid en € 5 per kind (bij familielidmaatschap) bijgedragen aan de feestavond. Deze korting, 20 bij een enkellidmaatschap en 40 euro korting bij het familielidmaatschap, is nog niet verwerkt in het kostenoverzicht. Bij aanmelden en betalen via de Deurshop zal dit automatisch verrekend worden.

 

Aanmelden

Aanmelden (bij voorkeur via www.deurshopper.nl) voor uiterlijk 9 september, dit ivm de organisatie en het vastleggen van de hotelkamers. Uiteraard kan de aanmelding/opgave ook bij het organisatiecomité. 

Indien snelkoppelingen niet werken in de Facebook omgeving, ga dan naar www.deurzakkers.nl voor verdere informatie over het Jubileum Weekeind of andere activiteiten van de Deurzakkers.

1-10 of 28