5 x 11 Deurzakkers Jubileum Weekeind

Geplaatst 21 aug. 2018 03:39 door Deurzakkers Deventer   [ 21 aug. 2018 03:42 bijgewerkt ]

Het hele jaar staat in het teken van ons 5 x 11 jubileum en de vele gezellige en feestelijke activiteiten. We hebben al vele mooie activiteiten achter de rug. Gelukkig hebben we er ook nog een aantal te gaan, waaronder dit Jubileum Weekeind.

Het Jubileum Weekeind gaat plaats vinden op vrijdag 5 oktober en zaterdag 6 oktober in Giethoorn en is toegankelijk voor al onze carnavalsvrienden.

 

Programma

Op vrijdag 5 oktober wordt je ontvangen bij D’ Olde Smidse in Giethoorn. Na het ontvangst kun je inchecken in de kamers. Vanaf 19.00u tot 01.00u is de feestavond bij D'olde Smidse. Deze feestavond start met een gezamenlijk en smakelijk warm en koud buffet en is onder muzikale begeleiding van Bert van den Hoogen Music. De avond is inclusief drinken (limonade, bier, wijn en jenever) en aan het eind van de avond een lekkere verrassing.  

Zaterdag 6 oktober starten we met een heerlijk ontbijt bij D'olde Smidse, dit zal in buffetvorm plaats vinden. Daarna maken we met een verwarmde boot een vaart van twee uur. De boot zal bij voldoende aanmeldingen om 11.00 uur vertrekken. Op deze tocht mag je eigen drinken meenemen.

Na het aanmeren zit ons Jubileum Weekeind er helaas alweer op en kan ieder zijn eigen weg gaan.


Locaties

De feestavond zal plaats vinden bij D'olde SmidseBeulakerweg 157, 8355 AG Giethoorn. Er kan geslapen worden bij D’ Olde Smidse en bij een ander hotel op 5 minuten loopafstand. U kunt ook overnachten in uw eigen caravan of camper. Er zijn 6 plaatsen beschikbaar op het terrein.  

 

Kosten (kaarten kun je bestellen in onze Deurshop)

Omschrijving

Toelichting

Kosten

Overnachting –

optie a

Overnachting voor 1 persoon, , incl. toeristenbelasting en ontbijt  

77,50 euro

Overnachting –

optie b

Hotelkamer voor 2 personen, incl. toeristenbelasting en ontbijt  (inclusief  1 of 2 kinderen t/m 12 jaar)

90 euro

Overnachting –

optie c

Hotelkamer voor 4 personen, incl. toeristenbelasting en ontbijt

140 euro

Overnachting –

optie d

Caravan/camperplaats , incl. toeristenbelasting en ontbijt

7,50 euro p.p.

Feestavond – volwassenen

Vanaf 19.00u tot 01.00u, inclusief buffetdiner, drankjes en muziek.  

37,50 euro p.p.

Feestavond –

kind (4 t/m 12 jaar)

Vanaf 19.00u tot 01.00u, inclusief buffetdiner, drankjes en muziek.  

15,50 euro p.p.

Boottocht –

kind (4 t/m 12 jaar)

Prijs per persoon, duur 2 uur

5 euro p.p.

Boottocht – volwassenen

Prijs per persoon, duur 2 uur

10 euro p.p.

 

Vanuit de vereniging wordt er € 20 per lid en € 5 per kind (bij familielidmaatschap) bijgedragen aan de feestavond. Deze korting, 20 bij een enkellidmaatschap en 40 euro korting bij het familielidmaatschap, is nog niet verwerkt in het kostenoverzicht. Bij aanmelden en betalen via de Deurshop zal dit automatisch verrekend worden.

 

Aanmelden

Aanmelden (bij voorkeur via www.deurshopper.nl) voor uiterlijk 9 september, dit ivm de organisatie en het vastleggen van de hotelkamers. Uiteraard kan de aanmelding/opgave ook bij het organisatiecomité. 

Indien snelkoppelingen niet werken in de Facebook omgeving, ga dan naar www.deurzakkers.nl voor verdere informatie over het Jubileum Weekeind of andere activiteiten van de Deurzakkers.