Deurmatten 33 jaar, tiet veur "Oktoberfest"

Geplaatst 26 aug. 2019 12:53 door Deurzakkers Deventer   [ 26 aug. 2019 12:54 bijgewerkt ]


Haal die Lederhöse of Dirndljurk maar uit de kast!Op zaterdagavond 12 oktober a.s. organiseren de Deurmatten Daeventer, Hofkapel der Deurzakkers, een jubileumfeest in het kader van het 33 jarig jubileum. Dit grandioze feest zal plaats vinden in ‘t Hof van Colmschate in Deventer en staat geheel in het teken van een heus "Oktoberfest". Dat wordt gezellig aan de biertafel genieten van een drankje met passende live muziek door diverse kapellen. Tevens kan er tijdens het eten en nadat we van alle optredens genoten hebben, gedanst worden op de muziek van DJ Roy. Uiteraard ontbreekt het Duitse broodje worst niet!


De Deurmatten werden 33 jaar geleden opgericht door hun beschermheer Jacky van Dijk. Joke Ordelman werd  later benoemd tot de beschermvrouwe van de kapel. In 33 jaren kwamen en gingen er diverse muzikanten. Anno 2019 bestaat de kapel uit 12 muzikanten.

Niemand, maar dan ook niemand, heeft het zolang volgehouden als Alice Westervoorde. Zij is, als ‘moeder’ van de Deurmatten, 32 jaar bij de kapel en is hiervoor in 2012 terecht onderscheiden tot Kanjer in de Odde van de Zulveren Goldvis


Het jubileumfeest start om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur. In ‘t Hof van Colmschate spelen diverse kapellen twee keer een serie van enkele nummers. Tussen 18.00 uur en 19.30 uur en vanaf 21.30 uur wordt de muziek verzorgd door DJ Roy, zodat ook alle muzikanten kunnen genieten van deze jubileumavond. Van 18.00 uur tot 19.30 uur is er voor iedereen de mogelijkheid (tegen betaling) iets te eten.


Wij vinden het geweldig als je komt. Het is handig alvast een kaart/kaarten te bestellen in de voorverkoop. Zo ben je verzekerd van een plekje aan een van de biertafels en weten wij hoeveel broodjes/eten we moeten inkopen! 

Kosten zijn €5,-per persoon in de voorverkoop; dit is inclusief een consumptie.

De kaarten zijn beschikbaar in onze Deurshop en ook via één van de commissieleden. Ook kun je rechtstreeks bij de uitbater van ‘t Hof van Colmschate terecht.  

Houd de Facebook pagina van de Deurzakkers in de gaten voor leuke updates over de invulling van deze avond. Het is natuurlijk een mooie aanvulling als je – al dan niet subtiel  - mee doet aan het thema.


Met bierpullen, broodjes worst, biertafels en Duitse livemuziek staat de gehele jubileumfeest echt in het teken van het Oktoberfest. Haal die lederhose of dirndljurk dus maar uit de kast en bestel nu je kaart(en) via www.deurzakkers.nl!