Noteer in je agenda: Dweil Oktoberfest 20 oktober

Geplaatst 17 aug. 2018 03:48 door Deurzakkers Deventer   [ 20 aug. 2018 07:52 bijgewerkt ]


CV de Deurzakkers Daeventer bestaat 5x 11 jaar. Tijdens dit jubileumjaar organiseert de vereniging allerlei jubileumactiviteiten. Speciaal voor al onze muzikale vrienden en uiteraard iedereen die graag een feestje (met ons) viert is er op 20 oktober a.s. een heel mooi kapellenfestival, geheel in het teken van een echt Duits "Oktoberfest".

Dus trek die lederhose of dirndl maar uit de kast en kom ook!


·        Wat:                    Kapellenfestival, thema Oktoberfest

·        Wanneer:            Zaterdag 20 oktober

·        Hoelaat:             19:30 – 1:00u

·        Waar:                  Hof van Colmschate (Holterweg 104, 7429 AH Deventer)

·        Kosten:               € 6,- voorverkoop   € 8,- aan de deur


Voor de entreekosten krijg je 2 consumptiemunten, een ludieke herinnering aan de avond en uiteraard toegang tot het meest gezellige Dweil Oktoberfestival van Oost Nederland.

Het is een avondvullend programma waarbij diverse dweilkapellen elkaar afwisselen met hun live muziek. Het belooft een supergezellige en sfeervolle avond te worden. En uiteraard zal het Duitse broodje worst ook niet ontbreken! Het is natuurlijk een mooie aanvulling als u ook – al dan niet subtiel  - mee doet in het thema.

Iedereen is welkom op dit Oktoberfest met de hele avond live muziek van regionale kapellen. Kaarten zijn beschikbaar via onze webshop, zo ben je direct verzekerd van een plekje aan een van de biertafels! Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor leuke updates over de invulling van deze avond.

Ga naar onze Deurshop om je kaarten te bestellen