Corona update 12 juni 2020

Geplaatst 12 jun. 2020 01:14 door Deurzakkers Deventer   [ 12 jun. 2020 01:15 bijgewerkt ]
Verenigingsactiviteiten
Vanaf 1 juni mogen wij weer activiteiten ontplooien voor maximaal 30 personen en vanaf 1 juli tot maximaal 100 personen. Uiteraard rekening houdend met de 1,5m afstand en alle veiligheidsmaatregelen. Indien deze versoepeling van de maatregelen overeind blijft, kunnen wij als vereniging gelukkig activiteiten na het zomerreces organiseren.

Repetities & trainingen
De repetities van Dynamite worden weer hervat. Echter wel onder strikte voorwaarden en eisen.

Het mogen zingen en muziek maken (restrictie voor zangkoren en blaasemsembles) is op dit moment nog steeds niet mogelijk heeft de regering vooralsnog te kennen gegeven.

Groepsactiviteiten
Indien groepen weer repetities en activiteiten gaan ontplooien is dit voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Het vooraf melden van de activiteit bij het bestuur is wel een verplichting, aangezien wij als vereniging ook verplichtingen hebben naar de gemeente.

Aangezien er nog veel onduidelijkheid is over de effecten van de versoepeling, is het advies van het bestuur om zoveel mogelijk activiteiten pas weer na het zomerreces op te pakken. De veiligheid van onze leden staat tenslotte bovenaan.

Kijk voor meer informatie in de nieuwsbrief (voor leden) van mei 2020 of neem contact op met het bestuur.