Prinses Rachel der Deurzakkers spreekt haar volk toe

Geplaatst 22 mrt. 2020 09:45 door Deurzakkers Deventer   [ 22 mrt. 2020 09:45 bijgewerkt ]
Na minister-president Rutte en Koning Willem-Alexander is het nu de beurt aan onze eigen Hoogheid Prinses Rachel om haar Deur- en Meezakkers toe te spreken:

Lieve Deur- en Meezakkers, hier even een berichtje van jullie Hoogheid. Wat een gekke situatie zitten wij in, hè? Ik hoop als eerste dat iedereen gezond blijft! Maar ook hoop ik jullie heel snel weer te zien, want ik mis onze gezellige avondjes met elkaar. Hopelijk kunnen wij dit heel snel weer met zijn allen doen. Eerst maar eens gezond blijven en zorgen dat het virus weer heel snel weg is!!
Mijn respect voor iedereen, of je nou gewoon moet werken of aan huis gekluisterd zit. Iedereen struggled met zijn eigen dingen. Ook wil ik wat gouden Harten rondstrooien💛💛💛💛 voor wat positiviteit. Als ik denk aan vorige maand ...., dat we met zijn allen een feestje aan het bouwen waren met veel lol en plezier, dan brengt dat mij een lach op mijn gezicht!! Ik hoop bij jullie ook.
Lieve mensen blijf gezond en blijf positief!! Hopelijk zien we elkaar snel weer 💛💛💛.  Mijn gouden hart hangt hier gewoon in de woonkamer, zodat ik elke dag terugdenk aan een 
supermooi carnaval 😘.

Jullie Hoogheid, Prinses Rachel