ZDH Ramon Hulshoff; Prins Deurzakkers Deaventer

Geplaatst 13 nov. 2016 12:09 door Deurzakkers Deventer

Deventer – Woensdag 11 november 2016 werd volgens traditie om elluf over elluf de nieuwe Prins der Deurzakkers gepresenteerd in De Horst. Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Ramon is de nieuwe hoogheid van de oudste carnavalsvereniging uit Deventer en zal regeren over het carnavalsjaar 2016-2017.

 

Aan het begin van de avond werd er afscheid genomen van Prins Jelle, prins carnaval 2015-2016. Elke groep; Raad van Elf, dansgroep Dynamite, De Prinsengarde en dweilorkest de Deurmatten,  binnen de carnavalsvereniging nam op zijn of haar manier afscheid. Om 22.30 uur was zijn afscheid als prins een feit. De zaal in De Horst liep inmiddels gezellig vol met veel andere meezakkers en carnavalsvrienden uit Deventer en het speculeren naar de nieuwe hoogheid begon. De spanning nam steeds meer toe. Zeker vanaf 22.45 uur toen de bekendmaking van start ging. Diverse mogelijke prinsen werden op het podium gebracht, echter stond op elluf over elluf Ramon Hulshoff als nieuwe hoogheid naast de veurloper.

 

Na het installeren van de nieuwe hoogheid en het voorlezen van de Proklamatie is ZDH Prins Ramon klaar voor zijn regeringsjaar bij carnavalsvereniging Deurzakkers Daeventer.  

Comments