Groepen‎ > ‎

Dansgroep Dynamite

Minioren Dynamite Deurzakkers Deventer 11-11-2015Junioren Dynamite Deurzakkers Deventer 11-11-2015
Minioren Dynamite CV de Deurzakkers                 Junioren Dynamite CV de Deurzakkers
(klik op de foto om naar het filmpje te gaan)

Dans Vereniging Dynamite

Ontstaan

Dynamite is een onderdeel van carnavalsvereniging de Deurzakkers in Deventer en is opgericht in 2014. In het verleden hadden de Deurzakkers altijd dansgardes. In 2008 stopten er teveel danseressen tegelijkertijd, waardoor er jarenlang geen dansgarde  binnen C.V. de Deurzakkers is geweest. Twee enthousiaste leden hebben in 2014 de draad weer opgepakt en zich ingezet voor het vormen van een nieuwe dansvereniging. Wij zijn erg blij dat dat is gelukt.

Dansgroepen

Dynamite bestaat op dit moment uit 2 dansgroepen, te weten minioren en junioren. De meisjes zijn tussen de 7 en 12 jaar oud. Beide groepen dansen zowel showdans als gardedans.

Tevens hebben we één soliste gardedans.

Optredens

We dansen in ieder geval op de 11e van de 11e (prinsenverkiezing) van C.V. de Deurzakkers. Dit optreden is in de vooravond. Een tweede vast optreden is op de Galapronkzitting van C.V. De Deurzakkers. Daarnaast proberen we aan 1 a 2 festivals deel te nemen.

Trainingen

Plezier in dansen staat bij ons voorop! Daarnaast willen we natuurlijk ook kwaliteit neerzetten en ons op professionele wijze presenteren. We trainen iedere donderdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties) in Partycentrum de Horst en verwachten van de danseressen dat ze zoveel mogelijk op de trainingen aanwezig zijn.

De groepen worden getraind door 2 trainsters en 1 leidster. Deze begeleiden de groepen ook tijdens optredens met hulp van een aantal ouders.

Nieuwe leden

Dynamite is een kleine dansvereniging en dit willen we ook graag blijven. Er is altijd gelegenheid om een keer op de training te komen kijken. Wel graag even van te voren hierover contact opnemen. Wanneer er plek is binnen de groep nemen we contact op met de eerst wachtende. Voor het nieuwe lid geldt dat deze 2 proeflessen mag meedraaien. Als een nieuw lid besluit te komen dansen verwachten wij dat deze in ieder geval het seizoen afmaakt.

Contributie

De contributie bedraagt € 6,50 per maand. En voor nieuwe leden geldt een eenmalige bijdrage van € 17,50. Iedere danser(es) krijgt een eigen borstel, panty en donut.  Alle kleding, schoeisel en accessoires blijven ten alle tijden eigendom van de vereniging.